ponedeljek, 17. december 2007

Nima smisla ...

Nima smisla furat dveh blogov. Morda bi še šlo, pa ima dan samo 24 ur. Tudi lokalne zapise, pa vse o tem, kaj mi dogaja v življenju, bom pisal na Vesti. Tako da spremenite prosim povezave v svojih blogrolah in kliknite:

http://blog.vest.si/nejc

5 komentarjev:

Anonimni pravi ...

BUUUUUUUUU!!!!!!!Prodana duša!

Anonimni pravi ...

a misleš da ma sam tvoj dan 24 ur?se povsem strinjam z majklom đeksonom

Nejc Jemec pravi ...

Jebo vaju! Tih bodta pa dewat pejta! Vam ta mladim je lohk, k mi za vas garamo. Pfej. Vidva bosta govorla. Ta prave dva. Majkl povej, kdaj povprečno vstaneš v tem šolskem letu. Pfej, dvoličnost zagonetena!

Anonimni pravi ...

No, tukaj gre za klasičen primer novinarskega natolcevanja. Kdaj povprečno vstaneš? Tipično fdv-jovsko vprašanje, ki pri bralcu vzbudi občutek da oseba na katero se nanaša vprašanje poležava tja do enajstih oz. dvanajstih. Na taka brezpredmetna vprašanja pač nima smisla odgovarjati. Lahko pa ti povem ,da bi čas, ko ga porabiš za jokcanje o prezaposlenosti in pomankanju časa, raje porabil za pisanje bloga in tako bi bil vouk sit in koza cela. Lp

Anonimni pravi ...

mislim, da je majkl đekosn še enkrat več dokazal, da je izredno inteligentna oseba in se povsem strinjam z njegovimi pripombami.takšna novinarska natolcevanja, ki jih piše avtor bloga so povsem neutemeljena.
P.S. včeraj sem videl avtorja bloga vinjenega.ne vem ali je šlo tokrat za enkratno dejanje ali pa ima gospod večje probleme.iz neuradnih virov sem slišal da gre za slednje, bil naj bi namreč odvisnik od alkohola